Hozzávalók
60 dkg. ponty filé
fél dl. olaj
2 evőkanál kukorica dara
20 dkg. kecskesajt
4 tojás
1 csomag hónapos retek
5 dkg. szárított trombitagomba
2 db. paradicsom
10 dkg. madársaláta
só
1 evőkanál fehér balzsamecet
2 evőkanál tökmagolaj
őrölt fehérbors
fél dl. olaj
2 evőkanál kukorica dara
20 dkg. kecskesajt
4 tojás
1 csomag hónapos retek
5 dkg. szárított trombitagomba
2 db. paradicsom
10 dkg. madársaláta
só
1 evőkanál fehér balzsamecet
2 evőkanál tökmagolaj
őrölt fehérbors
Elkészítés
A tojásokat 10 percig főzzük, megtisztítjuk, cikkekre
vágjuk. A gombát fél óráig langyos, sós vízben áztatjuk, majd ugyan ebben a
vízben öt percig forraljuk, lehűtjük, leszűrjük. A salátát leveleire tépkedjük,
a retket vékony szeletekre, a paradicsomot cikkekre vágjuk.Az előkészített anyagokat tálra rakjuk, sózzuk, borsozzuk, ecettel és olajjal meglocsoljuk, végül tetejére reszelt sajtot hintünk.
A hal szeleteket sózzuk, darába forgatjuk, serpenyőben hevített olajban mindkét oldalát megsütjük. Hideg salátával melegen tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése