2013. október 25., péntek

Trombitás pontyfilé




Hozzávalók


60 dkg. ponty filé
fél dl. olaj
2 evőkanál kukorica dara
20 dkg. kecskesajt
4 tojás
1 csomag hónapos retek
5 dkg. szárított trombitagomba
2 db. paradicsom
10 dkg. madársaláta

1 evőkanál fehér balzsamecet
2 evőkanál tökmagolaj
őrölt fehérbors

Elkészítés

A tojásokat 10 percig főzzük, megtisztítjuk, cikkekre vágjuk. A gombát fél óráig langyos, sós vízben áztatjuk, majd ugyan ebben a vízben öt percig forraljuk, lehűtjük, leszűrjük. A salátát leveleire tépkedjük, a retket vékony szeletekre, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
Az előkészített anyagokat tálra rakjuk, sózzuk, borsozzuk, ecettel és olajjal meglocsoljuk, végül tetejére reszelt sajtot hintünk.
A hal szeleteket sózzuk, darába forgatjuk, serpenyőben hevített olajban mindkét oldalát megsütjük. Hideg salátával melegen tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogarchívum