Hozzávalók
4
egész tojás
8 tojás sárgája
20 deka kristálycukor
1 rúd vanília
8 tojás sárgája
20 deka kristálycukor
1 rúd vanília
1 liter tej
10 szem kockacukor
10 szem kockacukor
Elkészítés
A kockacukrot 3 evőkanál vízzel karamellé forraljuk, majd pudingformák aljára öntjük, szobahőmérsékleten hagyjuk kihűlni.
Az egész tojásokat és a sárgáját habosra keverjük a
kristálycukorral. Ráöntjük a hosszában kettévágott vaníliával felforralt tejet,
és a karamellre töltjük.
Vízfürdőbe állítjuk, és 150 C-ra hevített sütőben másfél
óráig sütjük.
A tepsiből kivesszük, lehűtjük, majd egy éjszakára hűtőbe
tesszük.
Tálalás előtt tányérokra borítjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése