Hozzávalók
60 dkg. kelbimbó
30 dkg. vöröshagyma
1 evőkanál liszt
15 dkg. lapka sajt
2 dkg. vaj
fél liter olaj a hagyma sütéséhez
1 teáskanál őrölt kömény
1 mokkáskanál őrölt bors
só
30 dkg. vöröshagyma
1 evőkanál liszt
15 dkg. lapka sajt
2 dkg. vaj
fél liter olaj a hagyma sütéséhez
1 teáskanál őrölt kömény
1 mokkáskanál őrölt bors
só
Elkészítés
A hagymát fél cm vastagra szeleteljük, majd karikákra
szedjük. Enyhén sózzuk, lisztbe forgatjuk, forró olajban pirosra sütjük.
Leszűrjük, forrón tálaljuk.
A megtisztított friss kelbimbót enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Vajjal kent edénybe tesszük, borssal, köménnyel hintjük és leborítjuk sajtszeletekkel. Forró sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük.
A megtisztított friss kelbimbót enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Vajjal kent edénybe tesszük, borssal, köménnyel hintjük és leborítjuk sajtszeletekkel. Forró sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése