Hozzávalók
80
deka báránycomb, vagy lapocka csont nélkül
1 teáskanál fűszerpaprika
só
őrölt fekete bors
őrölt borsikafű
1 teáskanál fűszerpaprika
só
őrölt fekete bors
őrölt borsikafű
4 cikk fokhagyma
1 mokkáskanál
szódabikarbóna
mustár
mustár
Elkészítés
A
húst apró lyukú tárcsán ledaráljuk. Apróra vagdalt fokhagymával, paprikával
sóval, borssal, borsikafűvel, (csombord) és szódabikarbónával alaposan
összegyúrjuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Parázs fölött, vagy serpenyőben
sütjük a kívánt mértékig.
Mustárral, rozskenyérrel, és az idény kínálta saláták
társaságában tálaljuk.
A száraz vörösbort ne felejtsük el hozzá, poharakba tölteni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése