2013. október 26., szombat

Bárány kolbászkák






Hozzávalók


80 deka báránycomb, vagy lapocka csont nélkül
1 teáskanál fűszerpaprika

őrölt fekete bors
őrölt borsikafű
4 cikk fokhagyma
1 mokkáskanál szódabikarbóna
mustár

Elkészítés


 A húst apró lyukú tárcsán ledaráljuk. Apróra vagdalt fokhagymával, paprikával sóval, borssal, borsikafűvel, (csombord) és szódabikarbónával alaposan összegyúrjuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Parázs fölött, vagy serpenyőben sütjük a kívánt mértékig.
Mustárral, rozskenyérrel, és az idény kínálta saláták társaságában tálaljuk.
A száraz vörösbort ne felejtsük el hozzá, poharakba tölteni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogarchívum