Hozzávalók
Egy fej saláta (kb. 40 dkg.)
5 dkg. szárított trombitagomba
egy citrom
1 csokor petrezselyem
só
2 evőkanál bazsalikom olaj
1 evőkanál tárkonyecet
5 dkg. szárított trombitagomba
egy citrom
1 csokor petrezselyem
só
2 evőkanál bazsalikom olaj
1 evőkanál tárkonyecet
Elkészítés
A gombát enyhén sós vízben áztatjuk fél órán át. Ugyan ebben
a vízben forraljuk 10 percig, majd lehűtjük, leszűrjük. (a főzőlét más étel
készítéséhez használhatjuk fel) A
salátát leveleire tépkedjük.
Óvatosan összekeverjük hámozott citrom karikákkal, sózzuk, olajjal, ecettel meglocsoljuk, tálalásig hűtőben tartjuk.
Óvatosan összekeverjük hámozott citrom karikákkal, sózzuk, olajjal, ecettel meglocsoljuk, tálalásig hűtőben tartjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése