Hozzávalók
20 dkg. kecskesajt
4 tojás
1 csomag hónapos retek
5 dkg. szárított trombitagomba
2 db. paradicsom
10 dkg. madársaláta
só
1 evőkanál fehér balzsamecet
2 evőkanál tökmagolaj
őrölt fehérbors
4 tojás
1 csomag hónapos retek
5 dkg. szárított trombitagomba
2 db. paradicsom
10 dkg. madársaláta
só
1 evőkanál fehér balzsamecet
2 evőkanál tökmagolaj
őrölt fehérbors
Elkészítés
A tojásokat 10 percig főzzük, megtisztítjuk, cikkekre
vágjuk. A gombát fél óráig langyos, sós vízben áztatjuk, majd ugyan ebben a
vízben öt percig forraljuk, lehűtjük, leszűrjük. A salátát leveleire tépkedjük,
a retket vékony szeletekre, a paradicsomot cikkekre vágjuk.
Az előkészített anyagokat tálra rakjuk, sózzuk, borsozzuk, ecettel és olajjal meglocsoljuk, végül tetejére reszelt sajtot hintünk.
Az előkészített anyagokat tálra rakjuk, sózzuk, borsozzuk, ecettel és olajjal meglocsoljuk, végül tetejére reszelt sajtot hintünk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése