Hozzávalók
40 dkg. batáta (édesburgonya)
kb. 3 dl. étolaj a sütéséhez
25 dkg. tehéntúró
5 dkg. vaj
10 dkg. rukkola
1 csomó snidling
8-10 szem zöld bors
só
kb. 3 dl. étolaj a sütéséhez
25 dkg. tehéntúró
5 dkg. vaj
10 dkg. rukkola
1 csomó snidling
8-10 szem zöld bors
só
Elkészítés
Puha,
de nem olvadt vajhoz apróra vagdalt rukkolát, snidlinget, és zöld borsot adunk,
sózzuk, majd alaposan összekeverjük finom szűrőn áttört túróval.A batátát meghámozzuk, kb. 3 mm. vastag karikákra
szeleteljük, közepesen forró olajban világos barna színűre sütjük.
Lecsorgatjuk, és azon melegében tálaljuk a túrókrém társaságában.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése