Hozzávalók
40 dkg. cserkészkolbász
60 dkg. kelbimbó
4 db. koktélparadicsom
2 db. tojás
4 dl. tejföl
2 dkg. vaj
só
őrölt fehérbors
Elkészítés
A
megtisztított kelbimbót forrásban lévő vízbe tesszük, mikor újra felforr,
leszűrjük, hideg vízben lehűtjük, ismét leszűrjük. Így megőrzi üde zöld színét
és így elmúlik kesernyés íze! Vajjal
kent tűzálló tesszük a kelbimbót, a 2-3
cm. hosszú darabkákra vágott kolbászt és kissé bevagdalt paradicsomot. Tetejére
öntjük a nyers tojásokkal elkevert tejfölt, melyet sóval, és borssal ízesítünk.
Közepesen forró sütőben (180-200 °C ) 15 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése