Hozzávalók
60
dkg. hosszúkaraj
40 dkg. batáta (édesburgonya)
1 evőkanálnyi friss rozmaringlevél
1 dkg. vaj
fél citrom
só
étolaj a batáta sütéséhez
40 dkg. batáta (édesburgonya)
1 evőkanálnyi friss rozmaringlevél
1 dkg. vaj
fél citrom
só
étolaj a batáta sütéséhez
Elkészítés
A húst szeleteljük, kissé ellapítjuk, olajjal
megkenjük, egy napig hűtőben pácoljuk. Grill sütőlapon, parázs fölött, vagy
serpenyőben mindkét oldalát megsütjük. Sütés közben sózzuk. Tálalás előtt
tetejére forró vajban futtatott rozmaringot teszünk, melyet citromlével
ízesítünk.
A batátát meghámozzuk, vékony csíkokra szeleteljük, majd forró olajban megsütjük.
Félszáraz fehérbor és rozé egészítheti ki élvezeti értékét.
A batátát meghámozzuk, vékony csíkokra szeleteljük, majd forró olajban megsütjük.
Félszáraz fehérbor és rozé egészítheti ki élvezeti értékét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése