Hozzávalók
Egy
db. édeskömény gumó (kb.30 dkg.)
20 dkg. kecskesajt
egy fej lila hagyma
egy db. piros kápia paprika
5 dkg. szárított, vagy friss trombitagomba
2 evőkanál tökmagolaj
1 evőkanál fehér balzsamecet
só
20 dkg. kecskesajt
egy fej lila hagyma
egy db. piros kápia paprika
5 dkg. szárított, vagy friss trombitagomba
2 evőkanál tökmagolaj
1 evőkanál fehér balzsamecet
só
Elkészítés
Vékony karikákra szeleteljük a hagymát, az édesköményt és a paprikát.
Megsózzuk, pár percig hűtőben tartjuk. A gombát enyhén sós vízben 5 percig
főzzük, leszűrjük, lehűtjük. ( ha
szárított, akkor előtte egy órán át áztatjuk) A sajtot vékony csíkokra
szeleteljük. Az egészet óvatosan összekeverjük, tálakra halmozzuk. Ecetet és
olajat csorgatunk rá majd friss ropogós magvas cipóval tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése