Hozzávalók
Nyolc db. alsó comb
8 szelet bacon
20 dkg. kelkáposzta
10 dkg. lilahagyma
5 dkg. trombitagomba
10 dkg. húsos pirospaprika
1 csokor petrezselyem
5 dkg. vaj
só
őrölt fehérbors
8 szelet bacon
20 dkg. kelkáposzta
10 dkg. lilahagyma
5 dkg. trombitagomba
10 dkg. húsos pirospaprika
1 csokor petrezselyem
5 dkg. vaj
só
őrölt fehérbors
Elkészítés
A csirkecombokat sózzuk, egyenként szalonna
szeletekbe tekerjük, grill sütőben, vagy forró sütőben 10-15 perc alatt
megsütjük.
Ez idő alatt készítjük el a körítést: Olvasztott vajban
pirítsuk meg a hagymát, majd sorrendben tegyük hozzá a szeletelt paprikát, a
gombát és a forrázott kelkáposzta leveleit. Sóval, borssal vagdalt
petrezselyemmel ízesítve 5 perc párolás után forrón tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése