2013. október 20., vasárnap

Grill csirkecomb




Hozzávalók

Nyolc db. alsó comb
8 szelet bacon
20 dkg. kelkáposzta
10 dkg. lilahagyma
5 dkg. trombitagomba
10 dkg. húsos pirospaprika
1 csokor petrezselyem
5 dkg. vaj

őrölt fehérbors

Elkészítés

A csirkecombokat sózzuk, egyenként szalonna szeletekbe tekerjük, grill sütőben, vagy forró sütőben 10-15 perc alatt megsütjük.
Ez idő alatt készítjük el a körítést: Olvasztott vajban pirítsuk meg a hagymát, majd sorrendben tegyük hozzá a szeletelt paprikát, a gombát és a forrázott kelkáposzta leveleit. Sóval, borssal vagdalt petrezselyemmel ízesítve 5 perc párolás után forrón tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogarchívum