Hozzávalók
20
dkg. madársaláta
5 dkg. olívabogyó
20 dkg. kecskesajt5 dkg. aszalt szilva
5 dkg. vörös áfonya
só
őrölt fehérbors
2 evőkanál olívaolaj
5 evőkanál fehér balzsamecet
5 dkg. olívabogyó
20 dkg. kecskesajt5 dkg. aszalt szilva
5 dkg. vörös áfonya
só
őrölt fehérbors
2 evőkanál olívaolaj
5 evőkanál fehér balzsamecet
Elkészítés
A
salátát megmossuk, lecsorgatjuk. A szilvát és az olívabogyót kimagozzuk,
tetszés szerint daraboljuk, az áfonyát félbevágjuk. Valamennyit keverő tálba
tesszük, majd óvatosan összekeverjük felkockázott sajttal. Sóval, borssal
hintjük, olajjal és ecettel meglocsoljuk, hűtve tálaljuk.
Félszáraz fehérbort igyunk mellé, ha önálló fogásként
fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése