2013. október 20., vasárnap

Kecskesajtos saláta




Hozzávalók

20 dkg. madársaláta
5 dkg. olívabogyó
20 dkg. kecskesajt
5 dkg. aszalt szilva
5 dkg. vörös áfonya

őrölt fehérbors
2 evőkanál olívaolaj
5 evőkanál fehér balzsamecet

Elkészítés

A salátát megmossuk, lecsorgatjuk. A szilvát és az olívabogyót kimagozzuk, tetszés szerint daraboljuk, az áfonyát félbevágjuk. Valamennyit keverő tálba tesszük, majd óvatosan összekeverjük felkockázott sajttal. Sóval, borssal hintjük, olajjal és ecettel meglocsoljuk, hűtve tálaljuk.
Félszáraz fehérbort igyunk mellé, ha önálló fogásként fogyasztjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogarchívum