2013. október 19., szombat

Édeskömény saláta kecskesajtal




Hozzávalók

Egy db. édeskömény gumó (kb.30 dkg.)
20 dkg. kecskesajt
egy fej lila hagyma
egy db. piros kápia paprika
5 dkg. szárított, vagy friss trombitagomba
2 evőkanál tökmagolaj
1 evőkanál  fehér balzsamecet


Elkészítés

Vékony karikákra szeleteljük a hagymát, az édesköményt és a paprikát. Megsózzuk, pár percig hűtőben tartjuk. A gombát enyhén sós vízben 5 percig főzzük, leszűrjük, lehűtjük.  ( ha szárított, akkor előtte egy órán át áztatjuk) A sajtot vékony csíkokra szeleteljük. Az egészet óvatosan összekeverjük, tálakra halmozzuk. Ecetet és olajat csorgatunk rá majd friss ropogós magvas cipóval tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Blogarchívum