2013. november 20., szerda

Sonkás-sajtos kínia kel





Hozzávalók


20 deka füstölt sonka
40 deka kínai kel
15 deka zöldpaprika
10 deka póréhagyma
egy csokor petrezselyem
4 deka vaj
20 deka reszelt sajt
két tojás
két deci tejföl
egy teáskanál őrölt kömény

Elkészítés


Kevés felhevített vajon üvegesre pirítjuk a karikákra vágott póréhagymát, a szeletelt paprikát, a vékony csíkokra vagdalt sonkát. Hozzáadjuk a kis darabkákra vágott kínai kelt, meghintjük köménnyel, és fedő alatt addig pároljuk, míg a káposzta kb. felére összeesik. Most ráöntjük a tojással kevés sóval, reszelt sajttal kikevert tejfölt. Tetejére is szórunk reszelt sajtot, majd forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése