Hozzávalók
20 deka füstölt sonka
40 deka kínai kel
15 deka zöldpaprika
10 deka póréhagyma
egy csokor petrezselyem
4 deka vaj
20 deka reszelt sajt
két tojás
két deci tejföl
egy teáskanál őrölt kömény
40 deka kínai kel
15 deka zöldpaprika
10 deka póréhagyma
egy csokor petrezselyem
4 deka vaj
20 deka reszelt sajt
két tojás
két deci tejföl
egy teáskanál őrölt kömény
Elkészítés
Kevés felhevített vajon üvegesre
pirítjuk a karikákra vágott póréhagymát, a szeletelt paprikát, a vékony
csíkokra vagdalt sonkát. Hozzáadjuk a kis darabkákra vágott kínai kelt,
meghintjük köménnyel, és fedő alatt addig pároljuk, míg a káposzta kb. felére
összeesik. Most ráöntjük a tojással kevés sóval, reszelt sajttal kikevert
tejfölt. Tetejére is szórunk reszelt sajtot, majd forró sütőben 15 perc alatt
megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése