Hozzávalók
50 dkg fehér spárga20 dkg primőr sárgarépa
petrezselyem zöld levele
Elkészítés
A
spárgát gondosan meghámozzuk, tetszés szerint daraboljuk.
A sárgarépát hámozás után vékony szeletekre vágjuk. Ajánlom, hogy a hámozáshoz használt eszközzel addig folytassuk a szeletelést míg a répa el nem fogy.
Ízlésesen tálaljuk, petrezselyem levélkékkel díszítjük, a nap bármely szakában önálló ételként fogyaszthatjuk.
Nem tévedés! Ennek a fenséges ételnek a maga természetes ízeiben rejlik igazi varázsa.
A sárgarépát hámozás után vékony szeletekre vágjuk. Ajánlom, hogy a hámozáshoz használt eszközzel addig folytassuk a szeletelést míg a répa el nem fogy.
Ízlésesen tálaljuk, petrezselyem levélkékkel díszítjük, a nap bármely szakában önálló ételként fogyaszthatjuk.
Nem tévedés! Ennek a fenséges ételnek a maga természetes ízeiben rejlik igazi varázsa.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése