Hozzávalók
1 db ananász
1 db gránátalma
10 dkg tejszínhab
Elkészítés
A gránátalmát megskalpoljuk. Így láthatóvá válnak a csillag
alakban kirajzolódó vékony hártyák. Ezek mentén hosszában bevagdossuk, cikkekre
bontjuk, majd kifejtjük a gyümölcs ehető bogyóit. ( Egyes fajtái a magokkal
együtt fogyasztható) Finom szűrőn átpasszírozzuk.
Az ananász két végét levágjuk. Éles késsel körben lefejtjük a héját. Karikákra szeleteljük, középső kemény, fás részét kivágjuk.
Az ananász karikákat fél óráig gránátalma lében áztatjuk. Tálalásig hűtőben tartjuk. Ízlés szerint tejszínhabbal, vagy a nélkül fogyasztjuk.
Az ananász két végét levágjuk. Éles késsel körben lefejtjük a héját. Karikákra szeleteljük, középső kemény, fás részét kivágjuk.
Az ananász karikákat fél óráig gránátalma lében áztatjuk. Tálalásig hűtőben tartjuk. Ízlés szerint tejszínhabbal, vagy a nélkül fogyasztjuk.
megskalpoljuk |
a csillag alakban kirajzolódó hártyák mentén bevagdossuk |
cikkekre bontjuk |
kifejtjük a gyümölcs ehető bogyóit |
finom szűrőn átpasszírozzuk |
két végét levágjuk |
körben lefejtjük a héját |
karikákra szeleteljük, középső kemény, fás részét kivágjuk |
Remek ötlet volt, köszönjük! :)
VálaszTörléshttp://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_19_utyzvgnyv2.jpg
Köszönöm az elismerést!
Törlés